Michelin kopen

Zoals allemaal wel weten is het van belang dat je een goed stel banden onder de auto hebt zitten. Daarbij komen een paar merken naar boven die daarvoor zorgen. Een van de bekendste merken is dan ook Michelin. Niet de beoordeling voor een ster in een restaurant maar een bandenmerk voor auto’s. Misschien zegt Michelin je niets totdat je het logo ziet. Een wit wolken mannetje. Zo wordt hij omschreven bij de meeste mensen. Misschien dat je het nu weer weet?

Michelin is groter dan dat wij denken. Misschien heb je zelf al Michelin-banden onder de auto. Of onder een auto van je familie, vrienden of kennissen. Mocht je geïnspireerd zijn door dat bedrijf kan je er ook voor kiezen aandelen te kopen. Mocht het bedrijf groeien worden je aandelen ook meer waard. Kijk er wel mee uit want het kan ook altijd minder worden. Veel mensen praten positief over het investeren. Denk bijvoorbeeld aan Bitcoin. Veel mensen investeren in de Bitcoin, ze denken veel winst te kunnen maken. Die mensen hebben het vaak mist door de verkeerde inschattingen. Ze zijn vaak niet op de hoogte wat er gebeurd. Dat kan een reden zijn waardoor je ineens veel geld kan verliezen.

Sponsors

Terug naar Michelin. Weet je dat Michelin veel aan sponsors doet? Een van de grootste is bij de Formule 1. De meeste als het wel niet iedereen is rijd op Michelin-banden. En dat is niet de enige waar je ze kan vinden. Vaak ook nog op banners langs de weg en op de pakken waar coureurs in rijden. Toch komen die banners dichter bij dan dat. Je ziet ze tegenwoordig ook al bij tankstations bij jou in de buurt. Of bij je garage. Michelin verkoopt hun banden tegenwoordig ook vaak aan regionale garages. Zij willen daarop de aandacht trekken van de uiteindelijke consument. Zij mogen dus daar in contract hun banden verkopen.

Vaak zie je dat ze naast het verkopen van banden ook doen aan merchandise. Zij plaatsen banners en zetten borden neer om meer onder de aandacht van de consumenten te komen. Al die sponsoringen is terug te zien in de cijfers. Het bedrijf verkoopt wereldwijd hun banden. Zo hebben zij in 2019 24,13 miljard euro omzet gedraaid. Behoorlijk wat kun je zeggen. Zij blijven doorgaan op de manier hoe ze nu te werk gaan en verwachten de aankomende jaren alleen nog maar een stijging in hun omzet.