Goodyear kopen

Het kopen van van goede banden is erg belangrijk. Goodyear is op twee na de grootste banden exporteur. Het merk komt veel overeen met Michelin. Toch is Goodyear minder bekend in België. Dat komt omdat het zich meer focus leggen buiten de EU. Zo zijn hun verkoopcijfers een stuk hoger in Amerika. Het kan goed dat je Goodyear kent van hun marketing praktijken.

Zo hebben zij een grote zeppelin. Die zeppelin wordt vaak ingezet bij het spelen van grote evenementen. Denk aan American Football of honkbal. Een van de grootste evenementen in Amerika. Veel mensen in en rondom het stadion zien die zeppelin. Daar blijft het niet bij want ook honderdduizenden mensen volgden het op tv en zien dus ook diezelfde zeppelin. Zo heb je in een keer mega veel mensen die jouw bedrijf tegelijkertijd zien. In Europa wordt het nog niet veel gebruikt. Wij houden de marketing van bedrijven nog bij reclames en banners.

Online marketing.

Niet alleen voor auto’s wordt het rubber geproduceerd nee, ook voor vliegtuigen en zware machines. Denk daar bijvoorbeeld aan tractoren en bulldozers. Daarnaast heeft Goodyear 66.000 werknemers in dienst. Dat bewijst wel weer hoe groot zij zijn. Daarnaast beschikt Goodyear over wel te verstaan 50 fabrieken in z’n 22 landen de meeste fabrieken bevinden zich in Amerika.